- FashionUP!
CASHUP! - Пари обратно за всяка поръчка
|
Безплатна доставка за поръчки от над 69 лв
024 928 309 / от Понеделник до Петък / 09:00 - 18:00 024 928 309 / 9:00-18:00
0
Вашата кошница е празна


0

Връщане/ Замяна на стока.


FashionUP желае всички клиенти да са доволни 100%. Ние знаем, че тази цел е трудно да бъде постигната и някои клиенти ще пожелаят да върнат стоки, закупени от нас. Ние разбираме това и искаме да помогнем на тези от вас, които по една или друга причина, желаят да  върнат продуктите закупени от нас. 

Имайте предвид, че мерките са общи и не са гарантирани за всички продукти показани на сайта ни. Възможни са отклонения при различните модели и кройки.  Посочените размери са европейски . Ако поръчате продукт, който не ви е по мярка, винаги можете да го замените в срок от 14 календарни  дни от получаването,ако не е ползван или с нарушен търговски вид. Посочените мерки в сантиметри са съвсем ориентировъчни и не могат да бъдат точни за всички различни марки и модели. 

Условията, при които можете да върнете продуктите:

 

1. Връщане на закупени продукти , според румънския закон за търговия от разтояние (Наредба № 130/2000).

Ако желаете да върнете закупени от ФУП продукти, можете да го направите в срок от 14 календарни дни, считано от датата на получаване на поръчката вис куриерска фирма по избор. За целта трябва да попълните онлайн Формуляра за  връщане , преди да изпратите стоката обратно към нас, заедно с копие от фактурата за покупката. Във формуляра за връщане имате две опции:

1. Замяна на продукта- В случай , че изберете замяна на продукт -ние ще проверим наличността на новия посочен от вас ( във формуляра за връщане) продукт и при регистриране на вашето връщане, ще бъдете уведомени чрез имейл.

 Ако замените продукта с друг на по-голяма стойност, е нужно да заплатите разликата, а ако стойността е по-малка, ще получите частично възстановяване на стойността на продукта.

 2. Възстановяване на сумата- В случай , че сте избрали възстановяване на заплатената от вас сума, тя ще ви бъде изпратена, чрез фирма Еконт-  в срок от 14 календарни дни (срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни ) от датата на регистрирането на върнатия от вас продукт, в нашия складВъзстановената сума, както и условията за връщане не включват транспортните разходи. Не се приемат за връщане продукти, които представляват физически промени, наранявания, драскотини, удари ит.н. 

 От хигиенни съображения, бельото и банските костюми, не могат да бъдат върнати или подменени. 

 Изпращането е за сметка на клиента и трябва да бъде извършено с куриерска фирма по избор, на адрес Bucuresti- Romania, Sector 4 ,  38 Gramont Street, Floor 3, П.К. 040182

 Върнатите продукти, както и опаковките трябва да бъдат в същото състояние, в което са били доставени (без следи от употреба, в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети в непроменено състояние и придружаващите документи), заедно с копие от фактурата за покупката. 

Продуктът трябва да бъде върнат в добро състояние, в торбичката или в оригиналната кутия, неизползван и ненадраскан. В противен случай, той може да бъде изпратен обратно на клиента.  

 

 2. Повредени или дефектни стоки, при получаване / приемане.

Ние правим всичко възможно нашите продукти да бъдат доставени без дефекти. Все пак ако получите дефектен продукт, е нужно да:

1. Попълнете онлайн Формуляра за  връщане , където упоменете причина за връщане.

2. Изпратете на адрес : office@fashionup.bg , две снимки ( една на продукта и една на дефекта). 

Снимките ще бъдат предадени на отдел Рекламации и в най-кратък срок ще се свържем с вас за уточняване на детайлите по връщането.

 

 3. Грешно доставени продукти.  

1. Изпратете на адрес : office@fashionup.bg , две снимки ( една на продукта и една на етикета). Снимките ще бъдат предадени на отдел Рекламации и в най-кратък срок ще се свържем с вас за уточняване на детайлите по връщането.

 

Регистрирай се за бюлетин!
НЕ УСПЯ ЛИ ДА СЕ СВЪРЖЕШ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА?
Не се тревожи, остави ни съобщение с телефонния си номер на имейл адрес office@fashionup.bg,
и ние ще се свържем с теб в най-кратък срок!
Top