082299629 / от Понеделник до Петък / 09:00 - 18:00 082299629 / 9:00-18:00
0
Вашата кошница е празна


0
Начало >

Риза Novak Couture NVK-182 Бежов

КОД: NVK-182
77,61 лв -20% 61,84 лв
Размер Таблица с размери
34
Безплатна доставка За всеки продукт
Ориентировъчен срок за доставка ( в работни дни).
6 дни
Можете да върнете закупените продукти в рамките на 14 дни от датата на доставка. Продаваните продукти на FashionUp, са 100 % оригинални.
Доставен от
NOVAK COUTURE

Описание.

Ризата Jacqueline идеално допълва офис стил, предлагайки отчетлива елегантност на целия тоалет. Оборудван с волан с ляво рамо, маншет и деколте с 4 закопчани бутона и яка на туника. Изработен от троен воал, той предлага усещане за лекота и изисканост по всяко време на деня.

За марката

Novak Couture започна от нуждата на жените в бизнес средата от елегантно, изискано, качествено облекло с конкурентни цени, адаптирани към всички бюджетни категории. Уъркшоп Novak Couture се фокусира върху производството на облекло, посветено на жени от всички възрасти. Novak Couture популяризира отчетливата красота на всяка жена и извежда на преден план елегантността на класиката в съвременния свят. Избраният дизайн е диференциран чрез усъвършенстване, допълнен от висококачествени материали и аксесоари. Получените продукти подчертават страстта и креативността на целия екип, решен да предложи уникални артикули на клиенти, които искат забележителен външен вид, независимо от всяко време на деня. Концепцията на магазина се различава от внимателно подбраните детайли в дизайна, предлагащи благородна атмосфера, специфична за вечния женски дух.