- FashionUP!
CASHUP! - Пари обратно за всяка поръчка
|
Безплатна доставка за поръчки от над 69 лв
082299629 / от Понеделник до Петък / 09:00 - 18:00 082299629 / 9:00-18:00
0
Вашата кошница е празна


0

Връщане/ Замяна на стока.

FashionUP желае всички клиенти да са 100% доволни.Ние знаем, че тази цел е трудно да бъде постигната и някои клиенти ще пожелаят да върнат стоки, закупени от нас. Ние разбираме това и искаме да помогнем на тези от вас, които по една или друга причина, желаят да  върнат продуктите закупени от нас. 

Имайте предвид, че мерките са общи и не са гарантирани за всички продукти показани на сайта ни. Възможни са отклонения при различните модели и кройки.  Посочените размери са европейски . Ако поръчате продукт, който не ви е по мярка, винаги можете да го замените в срок от 14 календарни  дни от получаването, ако не е ползван или с нарушен търговски вид. Посочените мерки в сантиметри са съвсем ориентировъчни и не могат да бъдат точни за всички различни марки и модели. 

Условията, при които можете да върнете продуктите:

 

1. Връщане на закупени продукти , според румънския закон за търговия от разтояние (Наредба № 130/2000).

Ако желаете да върнете закупени от ФУП продукти, можете да го направите в срок от 14 календарни дни, считано от датата на получаване на поръчката вис куриерска фирма по избор. За целта трябва да попълните онлайн Формуляра за  връщане  - преди да изпратите стоката обратно към нас. Заедно с продукта приложете копие от фактурата за покупка. Във формуляра за връщане имате две опции:

1. Замяна на продукта- В случай , че изберете замяна на продукт -трябва да изпълните горепосочените условия и да ни върнете продукта. При регистриране на вашето връщане,ще бъдете уведомени чрез имейл. За доставка на новия продукт, също ще бъдете информирани чрез имейл.

 

2. Възстановяване на сумата- В случай , че сте избрали възстановяване на заплатената от вас сума, тя ще ви бъде изпратена, по банков път, в срок от 14 календарни дни (срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни ) от датата на сторнирането на върнатия от вас продукт, в нашия склад. Всекидневно пристигат много колети , възможно е да не можем да регистрираме колетът на пристигналя ден.Възстановената сума не включва заплатените транспортни разходи.

Не се приемат за връщане продукти, които представляват физически промени, наранявания, драскотини, удари ит.н. 

Продуктите трябва да бъдат изпратени обратно към нас, без наложен платеж с куриерска фирма по избор.

 От хигиенни съображения, бельото и банските костюми, не могат да бъдат върнати или подменени. 

 Изпращането е за сметка на клиента и трябва да бъде извършено с куриерска фирма по избор, на адрес Bucuresti- Romania, Sector 4 ,  38 Gramont Street, Floor 3, П.К. 040182. 

 Върнатите продукти, както и опаковките трябва да бъдат в същото състояние, в което са били доставени (без следи от употреба, в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети в непроменено състояние и придружаващите документи), заедно с копие от фактурата за покупката. 

Продуктът трябва да бъде върнат в добро състояние, в торбичката или в оригиналната кутия, неизползван и ненадраскан. В противен случай, той може да бъде изпратен обратно на клиента.  

 2. Повредени или дефектни стоки, при получаване / приемане.

Ние правим всичко възможно нашите продукти да бъдат доставени без дефекти. Все пак ако получите дефектен продукт, е нужно да:

1. Попълнете онлайн Формуляра за  връщане , където упоменете причина за връщане.

2. Изпратете на адрес : office@fashionup.bg , две снимки ( една на продукта и една на дефекта). 

Снимките ще бъдат предадени на отдел Рекламации и в най-кратък срок ще се свържем с вас за уточняване на детайлите по връщането.

 3. Грешно доставени продукти. 

1. Попълнете онлайн Формуляра за  връщане , където упоменете причина за връщане. 

2. Изпратете на адрес : office@fashionup.bg , две снимки ( една на продукта и една на етикета). 

Снимките ще бъдат предадени на отдел Рекламации и в най-кратък срок ще се свържем с вас за уточняване на детайлите по връщането.

 

Регистрирай се за бюлетин!
Top